HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • xchocoholicx: Még előkerülhetsz. (2024.05.08. 14:11) Nihil
  • lufiárus: Most elképzeltelek kallerként:) a másik verzió nem tetszik:( (2015.09.02. 21:41) Van egy jó és egy rossz hírem
  • JCM: Felköszöntöttelek, nem? Rosszindulatú vagy! (2015.08.04. 01:12) 42
  • JCM: Mindig csak a meló, tök unalmas lettél! Egyébként meg nagyon boldog szülinapot, mazal tov! :D (2015.06.28. 20:18) Nagy, nagyobb, legnagyobb
  • Mikulka2: hm kemény (2015.05.15. 10:48) Emigráns

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

Nácik, nagy mennyiségben

2010.04.13. 23:45 dreamdancer

Igen baszics, én is azok közé tartozom, akiknek kurvára bassza a csőrét a Jobbik eredménye, egyrészt mert liberális-demokrata vagyok, másrészt meg mert konkrétan az én bőrömre is megy a játék.

A Jobbikkal kapcsolatban négy markánsabb jellemzőt lehet összeszedni. 1. A sosemvolt, mitologikus-heroikus-tragikus múltba révedés és annak aktualizálása. (Vesszen Trianon, bazmeg, 90 éve volt, történelem.) 2. Masszív fajgyűlölet és idegenellenesség. (Cigányok, zsidók és külföldiek minden bajunk forrása, ezt 65 éve kajálta be utoljára a nagy tömeg.) 3. A valós problémákra (munkanélküliség, közbiztonság stb.) adott totál irracionális "megoldások", vastag szélsőbal etatizmussal körítve. (Ja, zavarjuk el a multikat, egyből beköszönt a jólét!) 4. A demokratikus rendszer elutasítása, az erőszak felvállalása. (Tényleg Észak-Korea politikai rendszerét akarjátok a nyakatokba, baromarcúak?)

Egy ilyen pártra max a meggyőződéses nácik és a sík hülyék halmazába tartozók szavaznak, normális országban a lakosság 2-3%-a - nálunk meg minden hatodik állampolgár, aki élt szavazati jogával. Ez pedig übergáz, amire nincs mentség, és nem, nem lesz attól érthetőbb, hogy szegény Béla bá almáját folyton ellopják a cigányok, mert attól, hogy Béla bá ezért szavazott a Jobbikra, holnap ugyanúgy le fogják lopni az almáját, csak most már lesz két tucat szar náci is a parlamentben. Hát gratula.

És hiába mondja montag, hogy a külföldi okostojások miért pont ezen rugóznak mondjuk a korrupció helyett, ha odaszarnak az ember lábtörlőjére akkor had húzza már el a száját és ne kelljen csak azért kussolni illedelmesen, mert az utcák is össze annak hugyozva.

58 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamdancers.blog.hu/api/trackback/id/tr85997712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kisbuborek 2010.04.14. 01:17:52

Szívemből szólsz. Én is csak értetlenül nézek a százalékos arányra... Hihetetlen.

Elf 2010.04.14. 04:30:02

én akkor akadtam ki, amikor mutatták a karlendítéses kajabálásukat a tv-ben... legalább már azt ne! mindig ki kell bűnbakot kiáltani és máris megvan minden bajunkra a megoldás :S arról nem is beszélve, amikor azt mondta a nagy vezérük, hogy az ország háromnegyede Jobbikos, csak van aki még nem tudja magáról - hát a jó édes felmenőjét, azt!!!

Kohn 2010.04.14. 05:21:44

A demokrácia nem csak abból áll, hogy az ember elmegy szavazni hanem abból is, hogy a van választék. A saját demokráciánk egészségi állapotát tükrözi a választék. Ott volt 3 erkölcsi csőd (MSZP, SZDSZ, MDF), egy program nélküli tömegpárt, egy fasiszta párt és egy tömörülés ami arra épített, hogy mi nem olyanok vagyunk mint azok. Ha abból indulunk ki, hogy demokrata vagy és ezért elmész szavazni, akkor ebből kell választanod. Ennek fényében az MSZP-re szavazni (az én szemben) ugyanakkor mélység. Mindenesetre nem nagyon kell aggódni. A szélsőséges pártoknak van egy nagyon tipikus életútjuk. Ez volt a csúcs, innen indul a lejtő. Nagyon sok embernek van nagyon sok munkája ebben az eredményben. Ezek az emberek most mind szeretnének valamit visszakapni. De 17%-al még mindig csak minimális pénzhez jut a párt. És ekkor indul a belharc. Ami szép lassan szét fogja tépni a pártot. Öröm lesz nézni. :-)

sgraun 2010.04.14. 05:54:28

A második világháború is történelem. 60 éve volt, baszics. A holokauszttal egyetemben. Egyébként, ha a rendőrség tehetetlen, a tömeg önvédelmi ösztöne ki fog termelni egy hasonlót.

tappancs 2010.04.14. 06:07:36

mindettől függetlenül érdemes elolvasni a programjukat...

G. 2010.04.14. 08:32:33

Sokkal nagyobb baj az LMP szavazói... Ki az a sok idióta (főleg Pest...) aki ezekre a hülyékre rakott X-t? Egyébként meg félhettetek volna is,nekem miért nem lett volna félni valóm tőlük?!

PW 2010.04.14. 08:48:35

Máshol is volt ilyen jobbhullám (lsd. pl. Hollandia), mégsem szartak be. El fog múlni. Ha látnád azt, amit mi itt vidéken, a masírozó barom katonásdizó kopaszhadtesteket faluban-városban, most nagyon örülnél, hogy CSAK 17, baszics, és nem 37 akár.

nyúl 2010.04.14. 08:57:11

nincs igazad drím, nem csak a te bőrödre megy a játék. sem cigány, sem zsidó nem vagyok, mégis pontosan ugyanannyira érzem veszélyesnek magamra nézve ezt a csürhét, mert éppenséggel én is lehetnék annak a csoportnak tagja, akit épp felcimkéznek hogy minden bajnak a forrása. ugyanakkor mégis azt mondom, hogy nem szabad őket túlságosan komolyan venni, mert épp ebben van az erejük: minél hangosabban beszélnek róluk, annál nagyobbnak tűnnek. nem bagatellizálni akarom a problémát, félre ne érts.

phnb 2010.04.14. 09:35:00

G.: én voltam egy egyik olyan idióta. Szerintem a Jobbik épp azon a radikalizmuson fog elbukni, ami bevitte a parlamentbe. Az opportunistább része ellesz ott, mint befőtt, a "valódi" radikálisok pedig, látván, hogy nem lesz máról holnapra se nagymagyarország, se cigányholokauszt, ismét apró csoportokra forgácsolódnak és mmegyőződésük lesz, hogy a Jobbik a legnagyobb hazaáruló. Nagyon instabil az a réteg szerintem, ami a Jobbik mögött van.

Mikkamakka 2010.04.14. 09:48:46

Budapesten kb. minden 10., keleten és északon minden 4. ember szavazott a jobbikra. arra élő ismerős elmondása alapján sokszor szinte terror alatt élnek ott az emberek: erőszakos és tulajdon elleni bűncselekmények áldozataivá válnak nap mint nap. pedig enélkül sem lenne könnyű a megélhetés. és hát persze nem is csupa agysebészek élnek arra sem, de ezt azért én nem vetném a szemükre. szóval én a jobbik-szavazók közt sem általánosítanék, több féle indok merül fel ott is. sokan még ha nem is a jó megoldást találták meg a problémájukra, de el vannak keseredve, a kiutat keresik. persze a léhűtő lecsúszott megkeseredett lusta gyűlölködő házmester típus is megvan. amúgy azért az ma is elég furcsa, akár fájó is, hogy pl. Gyulafehérvár majdnem olyan messze van a mai Magyarországtól, mint Makó Jeruzsálemtől. persze hogy ezt a fájdalmat ki hogyan éli meg, az megint más kérdés.

PsycloneJack 2010.04.14. 09:48:58

Én örülök, hogy bent vannak. Onnan nehezebb kurrogni, hogy el vannak nyomva. Emellett kétlem, hogy 16 százalékkal sokra mennek. Olyanok lesznek, mint a bunkó Pistike a homokozóban: kurvajó medzsói vannak, mégse játszik vele senki. Sőt. Olyanok lesznek, mint a MIÉP.

dreamdancer 2010.04.14. 10:41:54

Igen, a Jobbik pályája elég kiszámíthatóan visz a bukásuk felé - engem a rájuk szavazó százezrek zavarnak igazán.

Ákos 2010.04.14. 12:06:20

Szerintem a demokrácia attól szép, ha a többség fasiszta, akkor is a többség döntsön. Egyelőre károghattok, mert csak 16 % gondolkodik így, és ti vagytok a többség. Az lenne a fura helyzet ha megfordulna az arány, akkor is ki lennétek akadva ti liberális demokraták, hogy márpedig ilyet nem akarhat a nép? És ha akar? Majd a kisebbség megmondja mi kell a többségnek, mi? Másrészt, igen trianon 90 éve volt, a holokauszt is közel 70, de minden nap az összes televízióból az a szar folyik NAPONTA! Harmadrészt megértem a BAZ megyeiket, egyéb vidéken élőket, mert nem csak a zsidó médiát nézem, tudom, hogy mi folyik a cigánylakta településeken. Ja, itt Újlipóciában még szinte nyoma sincs ilyesminek, tehát nyugodtan ülhetünk a seggünkön még 20 évig amíg ide is elér. Kicsit gondolkodhatnál előre, és megnézhetnéd a demográfiai adatokat! Ja, a határontúliakra is szarnunk kell, hiszen nem a mi bajunk a nyelvtörvény, stb. És ne is hozzuk szóba, hiszen nem a mi országunk!? Vegyék el holnap a kecód Dream, aztán fogd be a pofád, mert a a törvény szerint már nem a tied. Fura egy liberális banda vagytok ti! Amíg nektek remekül megy a szekér, addig kussoljon mindenki, és ne hőzöngjön. Megnézném, ha nektek is leáldozna megint a szerencsecsillag, meg a kényelem! Újabb 70 évíg hallgathatnánk a jajveszékeléseket meg kártérítési igényeiteket... Mit hetven? Hétszázhetven... Különben meg ha annyira semmit nem számít ez a néhány karlendítő idióta, akkor nem is kell velük foglalkozni ennyit! Hajrá LMP!

dzsen 2010.04.14. 12:55:13

Mi az hogy az a szar folyik naponta? A holokauszt meg a trianon az szar?

Ákos 2010.04.14. 13:13:42

Nem! Csak a holokauszt! De volt, nem tagadom!

gargoyle 2010.04.14. 14:38:19

fura ez az antiliberalis banda huszoneves korukra oldalakon keresztul tudjak sorolni az eletuket tonkretevo kulonfele serelmeket es raadasul valahogyan mindegyikre az a megoldas hogy bizonyos tulajdonsagu csoportokkal kiszur az ember. jo lehet igy elni, bekessegben, kedvesseggel eltelve.

dreamdancer 2010.04.14. 14:48:39

Hát, eddig azt hittem, a zsidózás csak a szokásos piszkálódásod része, de ha ezt tényleg komolyan gondolod, akkor sokkal jobban az agyadra ment a semmittevés és az egyedüllét, mint gondoltam volna... És mindezt azért, mert pont egy zsidó miatt rúgott ki a csajod? Most valóban elszomorodtam. Őszintén sajnálom.

besz 2010.04.14. 15:03:55

dream élnél már baz megyében... csak 1 hónapig... és ne lennél zsidó, hanem átlag magyar átlag fizetéssel. sőt bazmeg, minimálbérből. nem a jobbikra szavaztam, de az ilyen hülye önelégült faszok miatt lehet jobban tettem volna.

auth 2010.04.14. 15:22:44

biztos nagyobb volt a farka még úgy metélve is...

p 2010.04.14. 16:09:55

Ákossal annyiban egyetértek, hogy a demokrácia akkor is legyen demokrácia, és a többség szava döntsön akkor is, ha az a maradéknak nagyon nem tetszik és ijesztő számukra. szerintem ezzel az egész demokrácia-dologgal az a baj, hogy magyarország kurvára nem elég "művelt" ehhez. meg hogy olyan társadalmi különbségek vannak, hogy az egyik fél bele se tudja élni magát a másik helyébe, és így persze hogy mondhatja, hogy síkhülye meg náci, és persze hogy mondhatja, hogy ti liberális demokraták. eladhatja a cigány család (csupán megnevezés, nem rasszizmus!) 400 forintért a szavazatát az MSZPnek, és rá lehet beszélni az öreg agykárosult bácsit - akinek a veteményeséből minden nap lopnak - a Jobbikra. dream, nem tudom mennyire tudod beleélni magad mondjuk egy olyan ember helyzetébe, aki egyik napról a másikra él, családanyaként, két gyerekkel, a fejét szétdolgozva közalkalmazottként (mondjuk kórházban) kap 66ezer nettót, a férjét meg mondjuk kirúgták, és a válság miatt nem is nagyon talál munkát középkorúként, mivel egy dologhoz értett egész életében. és közben meg a csapból is az folyik, hogy ez a politikus sikkasztott, BKV jegyáremelés megint, persze a végkielégítéseket nem követelik vissza, és a BKV még egy kis hal mondjuk az Eclipse zrt-hez képest (13 milliárd azért szép pénz az államtól, nem?). és persze a te szemszögedből meg ijesztő, és butának tűnnek, meg zsidóznak meg minden, és tényleg vannak buta dolgok, de szóval ez egy olyan dolog, amit egyik fél se fog felfogni. az a baj, hogy a politikusok se, és ezért nem is fog haladni ez az ország semerre. mindenki ül a saját kis kondérja fölött, mondja a mindenféle hangzatos mondatokat (akár jobb, akár bal oldal), és semmi nem történik. ja meg a trianonnal sincs szerintem semmi baj, hogy ezt mondják, végülis tényleg, a holokausztra hivatkozva is két hónapja perelték be amerikában a MÁVot, nem? az meg különösen felháborító, hogy a szlovák Fico mondhatja, hogy az európa térképről tűnjön el magyarország, és ott aztán nem baj, ha szélsőséges kijelentéseket tesznek, de azért ők is meg vannak ijedve a jobbiktól :) aranyos :) alapjáraton liberális embernek tartom magam, éljünk egymás mellett békében, de azért könyörgöm, lmp programból, például: nyolcadikig szüntessük meg az osztályzást?? ez most komoly?? a magyar oktatás, ahhoz képest, hogy milyen volt, így is a béka segge alatt van, hármas érettségivel be lehet jutni egyetemre, nincs felvételi, alsóban nem lehet buktatni, úgyhogy gyakorlatilag az is ötödikes lehet, aki se a szorzótáblát nem tudja, se olvasni, se semmi mást, és akkor még ezt vigyük fel nyolcadikig, és persze ne legyenek nemzetiség alapján osztályok, ömlesszünk össze mindenkit, hadd süllyedjen még a színvonal! na mindegy. ez most kicsit kusza lett. de azért remélem érthető.

p 2010.04.14. 16:11:15

fico, de hülye vagyok, slotára gondoltam

Mikkamakka 2010.04.14. 17:00:31

p "a demokrácia akkor is legyen demokrácia, és a többség szava döntsön akkor is, ha az a maradéknak nagyon nem tetszik és ijesztő számukra." ez butaság. a demokráciában vannak (kellenek) törvények, amik egy szintig mindenkit védenek. a kisebbségeket is (sőt, őket pláne). vannak alapvető emberi jogok. a többség pedig csak olyan (fontos) részkérdéseket dönt el, hogy merre előre. utána sok mindenben igazad van, de a máv beperlése is faszság, meg trianon revíziója is, akárhogy is fáj mindkettő. és ki mondta, hogy nem baj slota működése?! Drím, nem pontos, hogy miattam rúgta ki, én csak a jó alkalom voltam. az a káposzta már újramelegítés előtt is elég állott volt. auth, igazán zavarba hozol...

dreamdancer 2010.04.14. 17:37:37

Oké, sarkítottam, tudom :)

dreamdancer 2010.04.14. 17:51:11

besz, na látod ez a klasszikus faszság. Szar ott BAZ-ban? Elhiszem. Senki/semmi nincs biztonságban? Azt is. És, most jobb? Vagy ha a Jobbiké lenne a hatalom, akkor jobb lenne az élet? Ugyan már. És ha nincs házad, sokkal nehezebb és keservesebb felépíteni, mint lila fejjel üvöltözni, hogy vegyük el azét, akinek van. A Jobbik "egyszerű" válaszai tömény hülyeség és gyűlölet - persze az idiótáknak és fanatikusoknak pont megfelelnek.

dreamdancer 2010.04.14. 18:28:29

p, ha lakosság 51%-a megszavazza, hogy nyírják ki a maradék 49%-ot, az nem demokrácia. Ahhoz alapjogok is kellenek, amit a többség tiszteletben tart. És a leírt élethelyzetben lévő pár mit nyer a Jobbikkal? Kisöprik a multikat meg a bankokat és ettől hirtelen munkája lesz a férjnek és emelkedik a tanárok fizetése? Hol? Miből? A tanár fizetését akkor tudják/lehet emelni, ha növekszik a gazdaság és így az állam (adó)bevételei is és a férjnek is csak egy növekvő, munkaerő-éhes gazdaságban van esélye. Ja persze, ez így sokkal összetettebb, bonyolultabb és lassabb, mint az, hogy államosítsuk a bankokat és akkor holnap senkinek se lesz több adóssága. És nem tetszik az LMP programja? Ne szavazz rájuk - ennyi.

Akela 2010.04.14. 19:33:24

alapjogok... aha... egy olyan országban ahol időről időre előkerül a halálbüntetés kérdése, mint nagy jogi dilemma... röhej. hány embert is érint illetve érintene? alig párat. mégis képesek ezen lamentálni rendszeresen a naaaaagy tudós emberek, és felhozni ellenérvként az élethez való jogot. akkor most nyissuk ki a börtönöket, mert a szabadsághoz is mindenkinek joga van? alapjog. bele lehet itt menni olyan fejtegetésekbe, amiknek se vége se hossza nem lesz, és addig csűrjük csavarjuk, amíg mi se fogjuk érteni, nem hogy azok akiknek mondjuk... de felesleges. nem érett az ország a demokráciára. azért nem érett mert tele vagyunk funkcionális analfabétával, akik bár olvasnak, de nem tudják mit, tele vagyunk hülyével, akik egy jól hangzó ideológia mögé beállnak, tele vagyunk 8 általános végzett mélymagyarral, aki skandálja, hogy vesszen trianon, de nem tudja mikor volt és mi az. tele vagyunk cigánnyal, akiknek nyaljuk a seggét, és akiknek mindent a szájába teszünk, nehogy még szarabbul ítéljen meg minket a külföld. és igenis tele vagyunk zsidóval, akiknek eladtunk már mindent. vulgáris leszek, gyárakat, munkaerőt, a pinánkat is... kegyetlenül elbaszta ez az ország. és komoly kétségeim vannak, hogy van-e innen kifelé. szerintem nincs.

Babesz 2010.04.14. 19:49:38

Ha valamelyik kormány kezdene már végre valamit a cigányok helyzetével, akkor nem tudnának ilyen Jobbikfélék bekerülni a parlamentbe. Én a helyetekben nem lennék beszarva se tőlük, se a rájuk szavazóktól; egyszerűen csak itt bazmegyében már nagyon elegük van az embereknek belőlük, azért mert lopnak; azért mert 12.-én ott állnak ordibálva a segélyért az utcán, aztán persze vigyorogva az ember képébe vágják hogy dolgozz jobban paraszt magyar, mert kevés a pénz.. stb. Tudom, hogy ezt a pestiek magasról leszarják, messze is van, meg különben is kit érdekel a vidék, és azt is tudom, hogy a jobbik nem fog kezdeni semmit velük, csak a pofájuk nagy.. de az emberek rájuk szavaztak, mert ők legalább felvetették, hogy nem jó ez az egész így. Vannak értelmes dolgozó cigányok is, itt is, de még ők is utálják az ilyen léhűtőket.. jó mi, amikor emiatt egy cigány a jobbikra szavaz..? :) Megtörtént. Én nem szavaztam a jobbikra, de megértem, hogy itt borsodban miért ment rájuk annyi voks.

Elf 2010.04.14. 20:53:51

tudjátok Pesten is élnek szegények és itt sem kolbászból a kerítés és itt sincs meló mindenkinek, mégsem szavaztam egy fasisztoid pártra - annyi IQ-m azért még akad...

Ákos 2010.04.14. 21:13:42

Nem mondod komolyan Dream, hogy azt hiszed Mikkamakka miatt vagyok antiszemita!? Vagy gimiben még nem voltunk olyan jóban, hogy láttad volna miket rajzoltam a töri könyvembe? Én szinte így születtem, de tizenéves koromra már tuti ugyanígy gondolkodtam, mint most. Maximum rátett egy lapáttal, hogy Ditta egy zsidóval állt össze. De összenő ami összetartozik... Mellesleg a másik Görény után még visszafogadtam, mert 2 évig sírt érte. Hogy minek azt azóta sem tudom, de az biztos, hogy egy zsidó után már bottal sem piszkálnám meg... A zsidóknak nagyon könnyű föntről oszatni az észt! Összetartó eszes banda, ügyesen sütögetik a pecsenyéjüket. Igen is van zsidó összetartás! A legtöbb ide kommentelő fő zsidót ismerem! Az egyik a rózsadombon lakik. Hogy is vannak azok az állami közbeszerzések Makka? A másik azt se tudja hogy verje el a pénzét, amit a jól fizető zsidó munkáltatójától kap. Mellesleg ha a zsidó család, főleg a huga nem állna mellette, akkor megnézhetné magát a saját Istentől kapott képességeivel. A többiek is mind a szénbányában dolgoznak szegények, de őket most nem bántom, mert ők sem bántottak. Szóval nem csodálkozom, ha nektek tetszik az élet, és szeretnétek, ha ez így is maradna. A cigányokat miért védítek? Egyet sem láttatok még! Féltek, ha őket szabad cikizni, utána ti jöttök? Hát akkor ne hencegjetek annyit, talán nem söpör el ismét a népharag! Ennek az általatok kreált liberális világnak egyedül ti vagytok a haszonélvezői, meg az ilyen BAZ megyei paraziták, akiket miattatok illetnek meg mindenféle jogok. Dream te meg olyan fekete-fehéren tudsz csak gondolkodni! Kettőt példának: Nem csak multik betiltása létezik, hanem súlyponteltolás! Ne ők domináljanak itthon! Nem kell azonnal lerohanni egy Szlovákiát, hanem előbb a módszeresen szétvert magyar hadsereget megerősíteni, Szlovákiában feltüzelni az ottaniakat, magyar állampolgárságot adni nekik, követeljenek autonómiát, megszervezni egy ottani félkatonai szervezetet, aztán felkelést szítnai, majd az anyaosrszág besegít nekik a végén. Nem mondom hogy így kell, vagy így lesz, de te olyan bénán gondolkodsz mindenről, mintha még nem láttál volna 1000 dologra példát a történelemben! " Most rohanjunk oda 10.000 katonával, és akkor mi van?" Ez a te egysejtű gondolkodásod. Pedig emlékeim szerint kedvenc tantárgyaid közé tartozott a töri. Túl sablonos vagy, és nincs benned semmi fanatázia, csak az ételek túlbonyolítása, meg a szexuális kifejezések túlzifrázása terén. De szerintem azt is valami fordítógép csinálja! ;)

Ákos 2010.04.14. 21:24:37

Ez pedig egy konkrét cikk, ami segít az eligazodásban, hogy kik az igazi betegek, a Jobbikosok, vagy a zsidók: http://index.hu/kulfold/2010/04/11/ujra_elmarasztalja_magyarorszagot_a_wiesenthal_kozpont/

Babesz 2010.04.14. 21:52:26

Elf itt sem ezért szavaztak.. ;) Hanem, mert még azt a keveset is ellopják tőlük :) IQ? Egy választás sosem erről szól, hanem az érzelmekről, ezért próbálnak arra hatni a pártok.

Ákos 2010.04.14. 22:14:21

Bizony az élet egy harc, és különféle érdekek csapnak össze! Nyilván akinek jók a körülményei azok olyanra szavaznak akik ezt garantálják nekik. Közben mások meg éhenhalnak, és joggal nem tetszik nekik, ezért ők arra szavaznak akikben még bízni tudnak! Hol van itt az IQ? Sehol. Érdekli is azt a borsodi öregembert ha az összes tolvajt a falujából kilövik a Holdra? Naná! Örülne neki, pedig ő is tudja, hogy nem szép dolog, de hát az élet ösztön nagy úr! Egy idő után semmi nem számít! Se liberalizmus, se jogszabály, se semmi. Azt tudja, hogy onnantól ő eszi meg amit megteremel. Valakinek ez a fontos, akármennyire is buta a pösti urakhoz képest...

Bibii 2010.04.14. 23:05:42

Nos, a több mint százezres Jobbik bázis egy intő jel kellene hogy legyen a mostani és a jövendő kormány számára is, hogy valamit nagyon elk....tak. A kulcsszó ami megmozgatta az embereket az a radikális változás volt. Ébredjenek meg fel már ott a Parlamentben, hogy a demokrácia nem a hatalommal való játszadozást jelenti. Nem Jobbikra szavazó.

PW 2010.04.15. 00:10:43

Kedveseim. Nem lehetne egyszer, hogy magyar IS, meg cigány IS, meg zsidó IS meg néger számít nekünk? A metszet az miért mindig eleve üreshalmaz? A politikával is az a baj, ami az igazságszolgáltatással: a dipolaritás élteti: jobb-bal, vád-védelem. Ákos, Felsorolnád nekem a 'magyar' Nobel-díjasokat (segítek: Báránytól Kertészig!)

dreamdancer 2010.04.15. 03:11:09

Ákos, Ákos, egyre jobban elszomorítasz. Ahhh, lehet, hogy tényleg a zsidók minden baj forrása? Lehet, hogy a zsidók a felelősek, amiért estin is csak második nekifutásra sikerült leérettségizned? A zsidók miatt nem lett soha diplomád? A zsidók miatt nem dolgoztál még soha (pár hónaptól eltekintve)? A zsidók miatt nem fizetsz adót? A zsidók tették tönkre a vállalkozásodat? Ja nem, hisz az nem is volt... A zsidók miatt nincs se csajod, se gyereked? Sőt, a Suzukit is biztos a csúnya, rossz zsidók lopták el... Kettőnk közül melyikünk dolgozik rendesen és melyikünk ad kölcsön uzsorakamatra pénzt? És akkor neked nem tetszik a rendszer? Lehet, hogy te sikerrel kitörölted az elmúlt 20 év összes beszélgetését az agyadból, de én még emlékszem, régen milyen nézeteid voltak, kikre szavaztál stb. Jah, mind változunk...

PW 2010.04.15. 03:38:23

D Hogy klasszikusól idézzek: 'Nem éri meg a kommentet'. :D Inkább aludj. Én is azt teszem. Sokkal hasznosabb.

Elf 2010.04.15. 04:26:24

hát én nem vagyok zsidó, de irigylem az összefogásukat... ugyanis az összefogás mögött ott az erő (a cigányoknál is!!!) és azzal lehet valamit elérni - na sajna ez a magyarokra annyira nem jellemző, hogy ezért öli egymást a nép :(

Ákos 2010.04.15. 08:38:28

Dream! Nem rólam van szó, hogy megkárosítottatok, hanem az országról! Jah, az irodalom soha nem ment. Minek diploma, ha úgysem dolgozom? Van olyan aki nem fizet adót? Mit gondolsz mennyi adót fizetek amikor tankolok az Astrámba? Ne sajnálj, volt casco azon a szar Suzukin, amire rábeszéltél. Honnan veszed, hogy nincs csajom? Ne magadból indulj ki! A Te családod veretett össze egy középkorú nőt a karját tröve, aki nem akarta fizetni nektek az uzsorakamatot, csak az adósságot meg korrekt kamatot. A munkahelyedre meg ne legyél már olyan büszke! Még adót is fizetsz? Gratulálok! Akkor már csak jó ember lehetsz! Kár volt kitörölted azt a múltkori fórum linket, ahol szídnak a lakók, mint a bokrot. Ja a mintapolgár! Amikor még apehosként olyan céget alapítottál, ami adócsalásra szakosodott? Mondjam a nevét? ;) De ezektől a személyes dolgoktól eltekinteve, igenis az a vélemyényem, hogy szar a rendszer, és nem csak a magyarországi, hanem az egész nyugati világ haldoklóban van. Egy elöregedő, kifacsart gondolkodású társadalom, ami csak részben köszönhető nektek zsidóknak. Elf, egyetértek, tényleg összetartóak! Annak jó, aki közéjük tartozik. Jah, igen MSZP-re szavaztam régebben. Meg lett az eredménye. Jah, voltak higgadtabb nézeteim a beszélgetéseink alkalmával, de úgy látszik csak átmenetinek bizonyultak, és visszatért a régi énem, ahogy eltűntetek mellőlem. Azt meg nem kezdem el sorolni, hogy neked mid nincs! Hosszú lenne a lista! :D

nyúl 2010.04.15. 08:53:07

Ákos, ha neme akarsz, nem válaszolsz. miért olvasod ezt a blogot? miért jársz ide?

dreamdancer 2010.04.15. 10:26:17

Állítólag szórakoztatja - szerintem csak a saját agyát bassza fel vele...

dreamdancer 2010.04.15. 10:38:30

Ákos, azt hiszem, elértünk arra a pontra, amikor feladom. Tudod mit, igen, mi vagyunk a zsidó maffia, embereket öletünk meg, mi lopjuk el a közvagyont és Jézust is én öltem meg személyesen. Térj vissza a saját kis elme-világodba, ahol pozitív figura lehetsz, igazi jó arc és piszkálódj csak tovább, zsidózgassál meg minden. Tényleg nem engem minősít ez az egész.

dreamdancer 2010.04.15. 10:48:39

Elf, a zsidók is csak a bajban tartanak össze - szerinted a Deutch Tamás meg a Fodor Gábor összetart? A mi cégünknél meg egy kezemen össze tudom számolni, hány zsidó alkalmazott van, rúgtak ki már innen zsidót nagyon gyorsan, ahogy izraeli alvállalkozót is cseréltünk már le magyarra, és képzeld, a nem zsidók is pont úgy keresnek, mint az azonos poszton lévő zsidók és a zsidó vevők is pont annyit fizetnek a lakásokárt, mint bárki más. Vagy egy másik példa, a civil 1%-omat én se valamelyik zsidó szervezetnek adom, hanem a Rexnek. Egyetlen dolog, ami tényleg összeránt minket, a zsidózás, az antiszemitizmus - de ez minden kisebbséggel így van. Ne higgy el minden mítoszt.

V 2010.04.15. 10:50:37

nagyon nagy vagy, én is Rexnek adózom!! :))

Kohn 2010.04.15. 13:14:41

Jaj, Dream, Tiszaeszlárt ne hagyd már ki!

dreamdancer 2010.04.15. 13:59:48

jaja, tényleg, most volt Peszah! remélem ti is sütöttetek keresztény szűz lány vérét a maceszbe? :D

happy 2010.04.15. 14:53:57

Nagyon megy a zsidó téma és úgy érzem minden határon átmentek már a kommentek, :( ezért talán a kapcsolódó kérdésemtől már nem is áll égnek DD haja. :) So, a mai kisfiúkat körbemetélik még vagy már nem dívik ez a hagyomány? Ja, és ne tessék a kérdés mögött rosszindulatot keresni, mert nincs. Csak kíváncsiság, ennyi! :)

Dali 2010.04.15. 15:20:11

happy! ha érdekel én körül vagyok metélve! nem úgy mint ez a megélhetési gumi zsidó..;-)

PsycloneJack 2010.04.15. 15:38:29

És mi mind veled örülünk ennek a ténynek.

dreamdancer 2010.04.15. 16:40:14

Ja, körülmetélik őket. Dali meg csak így próbál besettenkedni a Klubba. Mondjuk rábaszott, mert így még a valósnál is kisebbnek látszik... :)

Elf 2010.04.15. 16:55:34

na ácsi - nem a te beszámolóidból indulok ki... nem fogom itt elragozni, de képzeld, vannak zsidó ismerőseim... és pontosan most történt valami, amit becsülök bennük, és még véletlenül sem magyar zsidókról van szó... a népről vagy akárhogy nevezzem, az összetartásról, a saját maguk felé irányuló gesztusaikról... és ebben semmi politika, az nem érdekel olyan szinten, hogy ragozzam, ki melyik pártnak a híve zsidóként... Amúgy már bocs, de nem minden cigány gyilkos, nem minden zsidó smucig, nem minden skót filléres és nem minden magyar birka... utálom az általánosítást! ki a tökömet érdekli, hogy zsidó vagy nemzsidó mennyit keres, ne is azért legyenek megkülönböztetve - miért is gondoltad, hogy erre gondoltam? tán ha nem mindent támadásnak vennél....

montag 2010.04.15. 17:10:36

DD, te miért nézegeted meg méregeted a Dali farkát?

dreamdancer 2010.04.15. 18:00:29

Nem nézegetem-méregetem, ő marketingeli mindig pár ital után, hogy kicsi de játékos

dreamdancer 2010.04.15. 18:04:58

Elf, oké, oké, és a szőke nők is tudnak parkolni meg a vidékiek is egyből vágják a troliról, hogy hiába nagy és piros, mégse traktor... :)

Elf 2010.04.15. 20:44:06

hát itt a messzi Kőbányán, jogsi nélkül, vörösen ezt nem tudhatom :)

PW 2010.04.15. 21:38:59

Apropó traktor: nem az a ciki, ha azzal megy valaki a Nababéba. Az a ciki, ha rajta hagyja az ekét.

Ákos 2010.04.15. 22:51:46

Nyúl! Igen, általában kedvelem Dream stílusát, és a posztjait, ezért olvasom. Békén is hagyom egy darabig, nehogy bezárja a blogot, és vele az egyetlen örömforrásom! :)

vidi 2010.04.16. 01:02:25

ja, hogy már a matyikázás sem megy úgy, mint rég...? :D

gargoyle 2010.04.16. 16:44:27

"Békén is hagyom egy darabig, nehogy bezárja a blogot, és vele az egyetlen örömforrásom! :)" asszem ezzel megkaptuk a valaszt minden kerdesunkre.
süti beállítások módosítása