HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • xchocoholicx: Még előkerülhetsz. (2024.05.08. 14:11) Nihil
  • lufiárus: Most elképzeltelek kallerként:) a másik verzió nem tetszik:( (2015.09.02. 21:41) Van egy jó és egy rossz hírem
  • JCM: Felköszöntöttelek, nem? Rosszindulatú vagy! (2015.08.04. 01:12) 42
  • JCM: Mindig csak a meló, tök unalmas lettél! Egyébként meg nagyon boldog szülinapot, mazal tov! :D (2015.06.28. 20:18) Nagy, nagyobb, legnagyobb
  • Mikulka2: hm kemény (2015.05.15. 10:48) Emigráns

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

2008.08.10. 22:40 dreamdancer

Úti beszámoló, egy mondat per nap alapon.

Július 28. hétfő
Hat ember és kábé másfél mázsa cucc sikeresen bepréselődik egy egyterűbe és eljut Szófiába, közben sörözünk.

Július 29. kedd
Kilenc óra alatt 120 kilométert nyomunk le, közben sokat sörözünk, a lányok pacallevesst és sült disznófület esznek, de végül csak elérjük a célt a török határon.

Július 30. szerda
Születésnapom ürügyén összeiszunk egy halom sört, mentás töményet és vörös pezsgőt, Viki a helybeli férfilakosságot molesztálja Tibor felügyeletével, amíg mi topless fürdőzést csapunk egy idegen ház medencéjében, végül Dali összehányja a háztetőt.

Július 31. csütörtök
Hajókirándulunk a folyón, de vizililiomot nem látunk, viszont végre zabálok olyan kis sült halat, aminek a fejét is megeszi az ember.

Augusztus 1. péntek
Grillezünk az erkélyen és majdnem megfagyunk a tornádóban.

Augusztus 2. szombat
Este 6-kor Isztambulban találjuk magunkat ruha, fogkefe és hasonlók nélkül, szerencsére montagban felébrednek az anyai ösztönök kimossa a pólómat.

Augusztus 3. vasárnap
Megnézzük Ázsiát, ahol luxusvécét látunk, de mivel minden zárva, inkább visszamegyünk Bulgáriába.

Augusztus 4. hétfő
Tibor megtanít a 3 másodperces ujjcsippentős-kifordítós kínai pólóhajtogatásra, amivel új távlatok nyílnak meg előttem, továbbá fejjel belefúródok a tengerfenékbe, de Viki felszínre hozza a szemüvegemet.

Augusztus 5. kedd
Átköltözünk Nessebarba és élvezzük a túristás fílinget és az apartman bútorzatát, amiből képtelenség alvásra alkalmas fekhelyet hajtogatni.

Augusztus 6. szerda
Szétoszolva töltjük a napot, én csúszdaparkban győzöm le a halálfélelmet, aztán otthon letöröm a vécépapír-tatrtót, de montagkiszedi helyettem a kagylóból.

Augusztus 7. csütörtök
Életemben először felülök egy láncos körhintára, de csak azért sem hányok, pedig nagy kedvem van hozzá.

Augusztus 8. péntek
Ezúttal mindenki elmegy csúszdázni, aztán rájövünk, hogy egyet fizet-kettőt kap akció van koktélból, ezért nekiállunk végiginni az itallapot, de elfogy a pénzünk, végül az apartmanház medencéjénél fejezzük be az estét.

Augusztus 9. szombat
Búcsú-pacallevesek Szófiában.

Augusztus 10. vasárnap
A határról felhívom a mutert, hogy élek, ő pedig elmondja, hogy reggel meghalt a nagyapám, pontosan ugyanazon a napon, mint apám, 31 évvel ezelőtt.

Hazaértem.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamdancers.blog.hu/api/trackback/id/tr325999046

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása