Az este a hedonizmusról szólt, úgyis mint főzés és zabálálás kicsiny társaságban, konkrétan Ditta, Mikkamakka és Jack képezte az utúbbit, az előbbit pedig a következők:
Tokaji mazsolás borleves - Tokaji Sárgamuskotály 2005
Zöldségágyon sült fűszeres báránycombfilé kuszkusszal és párolt zöldbabbal1 - Gál Tibor Pinot Noir 2004
Benkő Édes Tokaji Szamorodni 2003 (ennek a mandulás habcsókot kellett volna kísérnie, de hát ugye...)
Megemlítendő még az a rengeteg, rosszabbnál rosszabb szóvicc, amit a jelenlévők elsütöttek, nekem most a lamburger ugrik be, a többit borítsa a feledés jótékony köde. Ígérem, holnap a Junkfoodra is kerül valami oda illő.
1 A zöldbabot Jack készítette el vajjal, fokhagymás olivaolajjal és nagy szakértelemmel, büszke is volt rá nagyon