HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • xchocoholicx: Még előkerülhetsz. (2024.05.08. 14:11) Nihil
  • lufiárus: Most elképzeltelek kallerként:) a másik verzió nem tetszik:( (2015.09.02. 21:41) Van egy jó és egy rossz hírem
  • JCM: Felköszöntöttelek, nem? Rosszindulatú vagy! (2015.08.04. 01:12) 42
  • JCM: Mindig csak a meló, tök unalmas lettél! Egyébként meg nagyon boldog szülinapot, mazal tov! :D (2015.06.28. 20:18) Nagy, nagyobb, legnagyobb
  • Mikulka2: hm kemény (2015.05.15. 10:48) Emigráns

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

Hogyan lett windows-os mobilom?

2012.07.12. 11:31 dreamdancer

Na most azt mindenki tudja rólam, hogy hardcore Apple-júzer vagyok, mondjuk nem az a fanatikus típus, aki naponta kétszer arcra borulva Steve Jobs életnagyságú unibody szobra előtt mondja el az Apple-miatyánkot1, Cupertino felé fordított seggel, de azért mégis. Szóval az nyilván eszembe se jutott, hogy lecseréljem az iPhone 4-et (legalábbis amíg nincs 5), az olyan lenne, mintha nővé akarnám magam operáltatni, jaha, az iPhone klasszik pénisznövelő fallikus szimbólum, amitől nem válsz meg csak azért, hogy kipróbáld, tényleg olyan kellemes dolog-e a csikló, ahogy azt a nők állítják.

Viszont a céges mobilnak használt archaikus iPhone 3G minden szempontból a beszarás határára jutott, szóval lépni kellett. Régi 3GS-t már minek, két egyforma 4-es (vagy 4S) unalmas, nézzünk körül valami olcsóbb után. A BlackBerry drága és a kis képernyő+sok gomb kell a francnak, az androidos cuccokat kézbe véve mindig rámtör az „ez meg mi a szar”-érzés, ja, tudom, sokkal flexibilisebb, de az iOS szögegyszerűsége után akkor is kaotikusnak tűnik és nem volt kedvem, hogy hetekig buzizzak egy másodmobilt.

Viszont a Windows Phone, na az igazi egzotikus ritkaság, és most a frissítési balhé miatt az alig használtak ára is megpadlózott, ez kell nekem! Lumia 710 lett, klasszik középkategória és mit mondjak, kellemes meglepetés. Korrekt a hardver, szép a kép, az OS meg kifejezetten bejött. Egyszerűen és jól használható (egy este alatt belaktam), nem túlcsecsázott, mégis modern benyomást kelt, mindent tud, amit egy átlagember elvár. Jah, persze, nyilván tele van még gyerekbetegségekkel és az appok jó része is olyan, mintha a fejlesztők még csak most tanulgatnák a rendszert, de ha az ember nem egy felturbózott Galaxy S vagy iPhone után veszi kézbe, nincs igazi hiányérzete.

Az meg külön kedves, hogy a Microsoft csinált egy iTunes-jellegű szinkronprogramot Mac-re, dícséretes ez az optimizmus, amivel bíznak benne, hogy a Mac-júzerek majd windows-os mobilt fognak venni, mit mondjak, az alkalmazás nincs benne az Apple Store Top 100-ban, szerintem én lehettem a hatodik vagy hetedik letöltője.

Szóval aki nem akar kurva sokat költeni csúcsgépekre vagy van jobb dolga az Android-hekkelésnél, viszont szeretne egy jól működő, felhasználóbarát telót, az vegyen bátran Nokia Lumiát. Én szóltam.

1 Apple-miatyánk by DD

Steve Jobs, aki az iCloud-ban vagy,
legyen fogalommá a te neved,
jöjjenek el a te kütyüjeid,
legyen meg a te szabadalmad,
amint a hardverben, úgy a szoftverben is,
mindennapi menőzésünket add meg nekünk ma,
és bocsásd meg nekünk az MS Office-használatot,
miképpen mi is megbocsátunk az Androidnak és a Samsungnak,
és ne vigy minket a gyáraidba dolgozni,
de szabadíts meg a Windows-tól;
mert tied a Mac, az iPad és az
iPhone mindörökké
APPLE

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamdancers.blog.hu/api/trackback/id/tr235997164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása