HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • xchocoholicx: Még előkerülhetsz. (2024.05.08. 14:11) Nihil
  • lufiárus: Most elképzeltelek kallerként:) a másik verzió nem tetszik:( (2015.09.02. 21:41) Van egy jó és egy rossz hírem
  • JCM: Felköszöntöttelek, nem? Rosszindulatú vagy! (2015.08.04. 01:12) 42
  • JCM: Mindig csak a meló, tök unalmas lettél! Egyébként meg nagyon boldog szülinapot, mazal tov! :D (2015.06.28. 20:18) Nagy, nagyobb, legnagyobb
  • Mikulka2: hm kemény (2015.05.15. 10:48) Emigráns

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

Víz, lavór, nejlon

2011.03.09. 12:23 dreamdancer

A leggázabb, hogy a kötést nem érheti víz, márpedig ha az ember mindkét lábfején kötés van és csak zuhanykabinnal rendelkezik ez túl nagy higiénés kihívás. (Bebüdösödsz baszics.) Na most nekem a fél órás reggeli zuhany az, ami másnak a kávé+cigi, maszthev, de hát ez van, nézzük, hogy lehet kiváltani.

Az első kísérlet a mosdónál tisztálkodás volt, elvégre a vidékiek is megvannak a lavórjukkal (oké, tudom, nyáron kút meg dézsa is van). A borotválkozás, fog- meg arcmosás még ment is valahogy, de ahogy habtestemen haladtam lefelé, egyre súlyosbodtak a gondok - a seggem konkrétan nem fért bele a kagylóba és valahogy nem is éreztem az eljárás után a szokásos üdeséget. (Most komolyan, hogy csinálják ezt nap mint nap - na jó, hetente - a lavórral? Beleülnek?) Szóval más megoldás kellett.

Ma a dunsztolás jött: nejlonzcskók a lábon, rögzítés leokoplaszttal és be a zuhany alá, végre a lehajtható ülőkének is hasznát vettem, mármint a dugáson kívül. A dolog működött is, amíg ki nem tipegtem a fürdőből, be a szobába. Nos, a vizes nejlon csúszik a lakkozott parkettán, hadd ne részletezzem, milyen frankó dupla leszúrt Rittbergert produkáltam. Ja, és a ragasztó eltávolítása, mintha Csubakka próbálkozna a hideggyantázással.

Most épp a holnapi reggelre készülök lélekben.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://dreamdancers.blog.hu/api/trackback/id/tr845997448

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása