Na ez az egyik legdurvább munkanapom volt evör.
Pedig nagyon rákészültünk, mindent kitaláltunk, megszerveztünk, erre már reggel megkaptuk az első maflást: a Lehelen csak fagyasztott vadhús volt - mi pedig már rég beneveztük a tárkonyos-tejszínes vadragulevesünket a Gyár bográcsos versenynapjára. Katasztrófa, az, be fogunk égni a Gyárigazgató és a többi osztáéy előtt, estem azonnal pánikba, váltsunk lecsóra, hátha senkinek nem tűnik fel.
Szerencsére G. észrevette a gyönyörű birkahúst, szóval megmenekültünk és bő öt óra alatt összedobtunk egy kurva jó tárkonyos-tejszínes birkaragulevest, ötféle erdei gombával, pikánsan fűszerezve, el is vittük vele a "Szofisztikált Leves" kategória első helyezettjének járó serleget, ami akkor is szép teljesítmény, ha egyedül indultunk a kategóriában. A kaja az utolsó cseppig elfogyott, a Gyárigazgató este 10-kor még küldött egy köszönő-sms-t, csak azt tudnám, hogy fogom kiszellőztetni magamból a füst- és pörköltszagot.