A konyhában mindig jelentős kihívásokkal kell megküzdenem (elsősorban saját, egy részeg elefántéhoz mérhető mozgáskoordinációmmal), de ma ráadásul vega menünek álltam neki, merthogy zareknek van ez a tápolási hobbija ugye, de megküzdöttem a feladattal. Volt tehát sajtos kukoricakrém leves1, aztán farfalline diós-bazsalikomos fetamártással2, desszertnek pedig aszalt szilvával töltött marcipántekercs, végül is lehet hús nélkül is kosztolni. Csak minek.
Abszinth pedig megdícsérte a kecót, meg hogy milyen rend van, jah feltakarítottam a macskahányást, ugyanakkor felhívta a figyelmemet, hogy igazán kidobhatnám az ágy mellett heverő használt óvszert. Ó baszics.
1 A recept a narancskonyhából lett nyúlva, csak kissé felturbóztam őrölt chilivel és tortilla-chips volt mellé
2 Igazából pennét akartam, de az pont nem volt a Reálban, ehhh