HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • Mikulka2: hm kemény (2015.05.15. 10:48) Emigráns
  • Mikulka2: Liebherr? (2015.05.15. 10:37) Fejlődés
  • BRIella: "Az élet természetesen számos problémát vet fel. A legközismertebbek, hogy miért születünk a világ... (2015.03.27. 07:00) Nutella, záróizmok, Orbán Viktor
  • dreamdancer: Sic transit gloria mundi. (2014.08.25. 23:16) Rend a lelke
  • dárt vödör: Bazdmeg Dream, hová züllött ez a blog, hogy egy ilyen poszt után nincs kommenthadjárat. Atya isten... (2014.08.18. 16:32) Égés

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

Fejlődés

2015.05.13. 21:55 dreamdancer

A Gyár őrült ütemben növekszik.

Sorra vesszük fel az embereket, készítjük elő a sokmilliárdos projekteket, növeljük az irodát. És a non plus ultra felcsúti stadionjaként az Egyes Számú Tárgyalóba bekerült egy batár borhűtő, feltöltve.

Nem, én sem értem.

1 komment

Emigráns

2015.05.09. 08:33 dreamdancer

Szóval elmentek.

A sógor Unokaöcskös 1-gyel vagy 3 hete ment ki, berendezni a szép, új házat San José-ban (Kalifornia, Szilikon-völgy), a hugi, Unokaöcskös 2 és a muter meg ma reggel szállt fel a gépre. Oké, a muter egy hónap múlva visszajön, de aztán megy is tovább Izraelbe, mostantól nem két, hanem három kontinens között repkedve éli az életét, igazi XXI. századi szupernyugger.

Én meg kóstolgatom az érzést, amit még soha: egyedül maradtam.

1 komment

Ciki

2015.05.05. 19:02 dreamdancer

Most komolyan, tuti nem én vagyok az egyetlen, aki megfeledkezett az anyák napjáról!

Szólj hozzá!

Automata, nyugger, előítélet

2015.05.03. 10:55 dreamdancer

A muter hónapokig keresgélt a használt autók között, mire végül belátta, hogy ez a mission bizony impossible. (Oké, a projektet nem könnyítette meg, hogy a muternek kisautó kellett, de jó felszereltséggel, automata váltóval, viszonylag erős motorral, a huligánkodó nyugger úri hölgyek választása.)

Visszatekert órák, törésmentesnek hazudott, tálkárosak, és persze mind import, csak garázsban tartott, nyilván. Úgyhogy elment a Hondához, hogy leteszteljen egy Jazzt, és elégedetten közölte, hogy igen, ez kell neki, megveszi. Kérdeztem, hogy mégis, milyen az autó, mire azt a választ kaptam, hogy piros, és nagyon helyes.

Nem, kérem szépen, nekem nem előítéleteim vannak, hanem tapasztalataim.

Szólj hozzá!

PET

2015.04.19. 22:07 dreamdancer

A muterrel való kényszerű, de legalább ideiglenes együttlakásunk messze nem konfliktusmentes. (A kecómban jelenleg az egyik izraeli másodunokatesóm héderezik.) Miután a muter egy darabig szótlanul nézte, amint kényszeresen laposra nyomkodom a kidobandó műanyag palackjait,odadobott nekem egy üres candreles üveget.

- Nesze bazmeg, ha ezt is sikerül összenyomnod, kinyalom a segged!

Újlipótvárosi úrinők, hát persze.

Szólj hozzá!

Fasz, Paks 2, lúdtalp

2015.03.31. 19:07 dreamdancer

- Istenem - imádkozott a muter hangosan a telefonba, - adj erőt, hogy elviseljem ezt a faszt!

A fasz persze ezúttal is én voltam, csak mert tiltakozni mertem a muter által javallott 1000 mg-os C-vitamin-kúra ellen. Érveimet, melyeket olyan hülyeségekre alapoztam, mint a biológia-tankönyv, meg hogy szedek multivitamint, eszem gyümölcsöt és zöldséget, úgy söpörték le, mint felelős miniszterek a Paks 2-re vonatkozó kérdéseket: kell és kész, pofádat befogod! Egy darabig még próbálkoztam, hogy nem kell ekkora ügyet csinálni egy megfázásból, lehetne agytumorom, hererákom vagy lúdtalpam is.

- Lúdtalpad van - szúrta közbe a muter, jelezve, hogy figyel.
- Valóban - ismertem be. - Ez sok mindent megmagyaráz.
- Például azt, hogy miért lettél ilyen hülye?

Fél órával később a muter és a C-vitamin már nálam volt, előbbi kritikusan méregetett, utóbbi meglepetésmentesen passzív volt.

- Öreg vagy, kövér és beteg - kaptam a tömör recenziót.
- És szőrös - tettem hozá mélabúsan.
- És szőrös - értett egyet a muter, szokatlanul készségesen. - Nagyon nem vagy szép, próbálj meg találni egy feleséget, aki képes elviselni!

Legyintettem, aztán becsuktam az ajtót, és mentem bevenni a vitamint.

Szólj hozzá!

Nutella, záróizmok, Orbán Viktor

2015.03.26. 23:34 dreamdancer

Végül csak hazaértem egy szolid, alig 15 órás munkanap után, lestrapálva, mint egy buzipornós záróizmai. A hűtőben persze csak pia volt, meg egy fél üveg Nutella, szóval inkább kotortam egy Smack-et a fiókból. Főzni nyilván a francnak se volt kedve, rálöttyintettem egy kis forró vizet, megszórtam a mellékelt kis zacskó gupieleséggel (marha, hát persze, Orbán Viktor meg a fizetéséből él, muhaha), aztán a pultnál állva elnyammogtam a félpuha tésztát.

Közben azon filóztam, hogy 42 éves vagyok, meglehetősen sikeres, mégis úgy élek, mint egy kínai szalagmunkás. (Na, jó, eltekintve a borhűtőtől, az Apple-kütyüktől és a többi, totál felesleges szartól.)

42. A Válasz az Életre, a Világmindenségre, meg Mindenre. Lófaszt.

1 komment

Szopóág

2015.02.17. 09:57 dreamdancer

Csak azért, mert a Szertett Vezérhez délután kettőkor baráti látogatásra érkezik a szovjet pártfőtitkár orosz diktátor, mi a faszért kell már reggel leállítani a 2-es villamost?! Oké, a Bölcs Vezér eladja kilóra a népet és az országot a vágóhídnak, de miért kell ezért extra szopóágra rakni a fél véárost? Komolyan azt hiszi valami IQ-negatív terrorelhárító, hogy a bérgyilkosok a reggeli villamossal akartak a Kossuth térre menni, na de most jól kibasztak velük?

Szólj hozzá!

Temetés

2015.02.01. 00:56 dreamdancer

A szombati családi ebédet IX. Károly francia király temetése miatt késtem le, aki amúgy elég jelentéktelen alak volt, és a Szent Bertalan-éjen kívül nem sok minden fűződik a nevéhez. Maga a temetés persze elég nagyszabású meg pompás volt, de rohadt hosszú és unalmas is, szóval kicsit sem bántam, mikor a muter hívása felébresztett, hogy háromnegyed egy van, hol a faszban vagyok már.

Egy ideje egyre furábbakat álmodom.

Szólj hozzá!

75C

2015.01.17. 01:31 dreamdancer

Ültem a Gyárban, és hallgattam amint a csajok arról beszélnek, hogy ki milyen méretű melltartót hord. Nagyon ideje felvenni egy férfit.

Szólj hozzá!