HTML

Dreamdancer's life

Kommentek

  • BRIella: "Az élet természetesen számos problémát vet fel. A legközismertebbek, hogy miért születünk a világ... (2015.03.27. 07:00) Nutella, záróizmok, Orbán Viktor
  • dreamdancer: Sic transit gloria mundi. (2014.08.25. 23:16) Rend a lelke
  • dárt vödör: Bazdmeg Dream, hová züllött ez a blog, hogy egy ilyen poszt után nincs kommenthadjárat. Atya isten... (2014.08.18. 16:32) Égés
  • Zsebencik Lopédia: ötletes! :D (2014.06.21. 19:31) 64
  • Dr. Cica75: Nem ertem en ezt a problemat :). 1., "ha idehozod a kurva nyulaidat kibaszom oket az erkelyrol" 2... (2014.04.26. 12:43) Megint nyulak

Címkék

blog (1) buli (2) Élet (1) lélek (3) lúzer (2) meló (1) picsa (2) szex (2) Címkefelhő

Ciki

2015.05.05. 19:02 dreamdancer

Most komolyan, tuti nem én vagyok az egyetlen, aki megfeledkezett az anyák napjáról!

Szólj hozzá!

Automata, nyugger, előítélet

2015.05.03. 10:55 dreamdancer

A muter hónapokig keresgélt a használt autók között, mire végül belátta, hogy ez a mission bizony impossible. (Oké, a projektet nem könnyítette meg, hogy a muternek kisautó kellett, de jó felszereltséggel, automata váltóval, viszonylag erős motorral, a huligánkodó nyugger úri hölgyek választása.)

Visszatekert órák, törésmentesnek hazudott, tálkárosak, és persze mind import, csak garázsban tartott, nyilván. Úgyhogy elment a Hondához, hogy leteszteljen egy Jazzt, és elégedetten közölte, hogy igen, ez kell neki, megveszi. Kérdeztem, hogy mégis, milyen az autó, mire azt a választ kaptam, hogy piros, és nagyon helyes.

Nem, kérem szépen, nekem nem előítéleteim vannak, hanem tapasztalataim.

Szólj hozzá!

PET

2015.04.19. 22:07 dreamdancer

A muterrel való kényszerű, de legalább ideiglenes együttlakásunk messze nem konfliktusmentes. (A kecómban jelenleg az egyik izraeli másodunokatesóm héderezik.) Miután a muter egy darabig szótlanul nézte, amint kényszeresen laposra nyomkodom a kidobandó műanyag palackjait,odadobott nekem egy üres candreles üveget.

- Nesze bazmeg, ha ezt is sikerül összenyomnod, kinyalom a segged!

Újlipótvárosi úrinők, hát persze.

Szólj hozzá!

Fasz, Paks 2, lúdtalp

2015.03.31. 19:07 dreamdancer

- Istenem - imádkozott a muter hangosan a telefonba, - adj erőt, hogy elviseljem ezt a faszt!

A fasz persze ezúttal is én voltam, csak mert tiltakozni mertem a muter által javallott 1000 mg-os C-vitamin-kúra ellen. Érveimet, melyeket olyan hülyeségekre alapoztam, mint a biológia-tankönyv, meg hogy szedek multivitamint, eszem gyümölcsöt és zöldséget, úgy söpörték le, mint felelős miniszterek a Paks 2-re vonatkozó kérdéseket: kell és kész, pofádat befogod! Egy darabig még próbálkoztam, hogy nem kell ekkora ügyet csinálni egy megfázásból, lehetne agytumorom, hererákom vagy lúdtalpam is.

- Lúdtalpad van - szúrta közbe a muter, jelezve, hogy figyel.
- Valóban - ismertem be. - Ez sok mindent megmagyaráz.
- Például azt, hogy miért lettél ilyen hülye?

Fél órával később a muter és a C-vitamin már nálam volt, előbbi kritikusan méregetett, utóbbi meglepetésmentesen passzív volt.

- Öreg vagy, kövér és beteg - kaptam a tömör recenziót.
- És szőrös - tettem hozá mélabúsan.
- És szőrös - értett egyet a muter, szokatlanul készségesen. - Nagyon nem vagy szép, próbálj meg találni egy feleséget, aki képes elviselni!

Legyintettem, aztán becsuktam az ajtót, és mentem bevenni a vitamint.

Szólj hozzá!

Nutella, záróizmok, Orbán Viktor

2015.03.26. 23:34 dreamdancer

Végül csak hazaértem egy szolid, alig 15 órás munkanap után, lestrapálva, mint egy buzipornós záróizmai. A hűtőben persze csak pia volt, meg egy fél üveg Nutella, szóval inkább kotortam egy Smack-et a fiókból. Főzni nyilván a francnak se volt kedve, rálöttyintettem egy kis forró vizet, megszórtam a mellékelt kis zacskó gupieleséggel (marha, hát persze, Orbán Viktor meg a fizetéséből él, muhaha), aztán a pultnál állva elnyammogtam a félpuha tésztát.

Közben azon filóztam, hogy 42 éves vagyok, meglehetősen sikeres, mégis úgy élek, mint egy kínai szalagmunkás. (Na, jó, eltekintve a borhűtőtől, az Apple-kütyüktől és a többi, totál felesleges szartól.)

42. A Válasz az Életre, a Világmindenségre, meg Mindenre. Lófaszt.

1 komment

Szopóág

2015.02.17. 09:57 dreamdancer

Csak azért, mert a Szertett Vezérhez délután kettőkor baráti látogatásra érkezik a szovjet pártfőtitkár orosz diktátor, mi a faszért kell már reggel leállítani a 2-es villamost?! Oké, a Bölcs Vezér eladja kilóra a népet és az országot a vágóhídnak, de miért kell ezért extra szopóágra rakni a fél véárost? Komolyan azt hiszi valami IQ-negatív terrorelhárító, hogy a bérgyilkosok a reggeli villamossal akartak a Kossuth térre menni, na de most jól kibasztak velük?

Szólj hozzá!

Temetés

2015.02.01. 00:56 dreamdancer

A szombati családi ebédet IX. Károly francia király temetése miatt késtem le, aki amúgy elég jelentéktelen alak volt, és a Szent Bertalan-éjen kívül nem sok minden fűződik a nevéhez. Maga a temetés persze elég nagyszabású meg pompás volt, de rohadt hosszú és unalmas is, szóval kicsit sem bántam, mikor a muter hívása felébresztett, hogy háromnegyed egy van, hol a faszban vagyok már.

Egy ideje egyre furábbakat álmodom.

Szólj hozzá!

75C

2015.01.17. 01:31 dreamdancer

Ültem a Gyárban, és hallgattam amint a csajok arról beszélnek, hogy ki milyen méretű melltartót hord. Nagyon ideje felvenni egy férfit.

Szólj hozzá!

A gépek lázadása

2014.12.31. 05:07 dreamdancer

Az egész a zárlatos iPőd-töltővel kezdődött, ami majdnem kinyírta Unpkaöcskös 1.2-t. Ezt a hugi majdnem olyan rossznéven vette, mint az iPodra telepített Tankcsapda, Auróra és Prosectura-számokat. (Hó helyett csak a kurva eső szakad / A Télapó is hol a faszomba marad, mit mondhatnék, a magyar punk gyöngyszemei.)

A dolgok a porszívóval folytatódtak, amit Bejárónő 4.0 gyilkolt le, mint kiderült, a "porzsák nélkülit" úgy értelmezte, hogy vzet kell önteni bele   Ennél több érvet itt most nem is kívánok felhozni az iszlám államok nőpolitikája mellett.

Utolsónak a kilenc hónapos borhűtő döglött be, ennél azért többet vártam a kínai ipartól  (Na jó, valójában nem.) Most itt állok egy halom szobahőmérsékletű borral, mint az állatok, baszics, de komolyan, atomjaira hullik a civilizáció.

Ennél 2015 se lehet rosszabb.

 

 

Szólj hozzá!

Szar, drón, Közel-Kelet

2014.12.24. 04:22 dreamdancer

Mivel a hugi mindig a fejemhez vágja, mennyire szar nagybácsi vagyok, Hanukára fél kiló gumicukrot vittem a gyerekeknek, mert hát annak ugye mindenki örül. Nos, a hugi nem örült, vannak emberek, akiknek semmi sem elég. Úgyhogy karácsonyra beszereztem egy mobillal irányítható mini-drónt, speckó faljáró képességgel, aminél kevés királyabb doéog van, mármint ami nem korhatáros vagy illegális. Erre a hugi és a sógor közölte, hogy ők ugyan oda nem adják a gyerekrknek a mobiljukat egy percre se, mert az "nem játék", meg mondtak valamit a falakról és a képekről. A kérdésre, hogy akkor most mi a fenét kezdjek a drónnal, a hugi csak annyit mondott, hogy oldjam meg, értsd: dugd fel, ahova akarod.

Úgyhogy beszereztem egy távirányítót is, konkrétan egy iPod touchot, érted, EGYET a két gyereknek, a hugiék meg oldják meg. (Előbb oldódik meg a közel-keleti helyzet.)

Szólj hozzá!